Step 01

Udfyld din profil med dine boligønsker

Opret gratis din personlige profil med dine boligønsker og behov. Her vælger du hvad der er vigtigst for dig, hvilke faciliteter du har behov for og du sætter selv rammer for økonomien.

ja tak, jeg er klar
Step 02

Du får specifikt udvalgte boligermatches

Når du har udfyldt dine boligønsker, såsom hvor du gerne vil bo geografisk, om opvaskemaskine er vigtig og hvad dit budget er, får du tilsendt boligmatches.

Lad Nextkey finde din nye bolig
Step 03

Book direkte fysisk eller digital fremvisning

Med ét klik bestiller du en fremvisning på dit boligmatch. Herefter tager en af vores dygtige boligagenter kontakt til dig og arrangere en fremvisning. Vi står klar til at hjælpe med alle de spørgsmål du måtte have, så du trygt kommer igennem processen.

Opret gratis dine bolig ønsker
Step 04

Nextkey finder boligen du føler dig hjemme i

Vi er der for dig gennem hele processen med at finde din nye bolig. Lige fra du begynder at tænke på din drømmebolig til du vælger den. Vores boligagenter guider dig gennem boligmarkedet og hjælper med at finde de mest realistiske boliger ud fra dine drømme, økonomi og behov.

Opret gratis din profil nu

Se ofte stillede spørgsmål

Nextkey’s dygtige boligagenter er specialister i at finde den helt rigtige drømmebolig, der passer til netop dine ønsker og behov. Når du har oprettet din profil, får du løbende specifikt udvalgte boligermatches direkte i din indbakke.

Din boligagent er din guide på boligmarkedet. Når du bestiller en fremvisning tager vi en snak om dine ønsker og behov. Herefter bruger boligagenten sit netværk og erfaring til at finde det rigtige bud på din næste bolig.

Vores boligagenter er alle passionerede for boligmarkedet, følger med i tidens boligtrends og har godt styr på byens forskellige områder.

Det vil vi næsten påstå, at vi kan. Med en personlig profil på Nextkey, bliver du kontaktet, når den rigtige bolig dukker op.

Det er ganske gratis for dig. Det er vigtigt for udlejere at få de rigtige lejere, så derfor tilbyder vi denne ydelse uden beregning til dig som boligsøgende.

Ring eller skriv til Julie, hvis du har nogen spørgsmål

Ring eller skriv til os,  tager vi en snak om dine boligønsker og behov.

skriv til os på info@nextkey.dkRing til os på 92 15 95 15