Step 01

Udforsk dine boligdrømme

Hvordan ser dine boligdrømme ud? Uanset om du flytter hjemmefra for første gang, drømmer familieudvidelse i forstæderne eller pension i storbyen, så kan en af vores dygtige boligagenter hjælpe dig med at finde din næste bolig. Skriv dig op og udfyld dine boligønsker inde på vores medlemsportal.

Få hjælp til at finde din næste bolig!
Step 02

Du vil få tilsendt boligmatches

Efter du har udfyldt ringe boligønsker, såsom hvor du gerne vil bo henne, om opvaskemaskine er essentiel og hvad dit budget er, får du tilsendt boligmatches. Det er vigtigt for os, at du kun får tilsendt boliger, der matcher dig og din måde at leve på.

Ja tak - skriv mig op!
Step 03

Fremvisning af dine boligfavoritter

Når du falder over et af boligforslagene du vil se, markerer du blot at du vil til fremvisning. En af vores dygtige boligagenter vil tage kontakt til dig og arrangere en fremvisning. Vi er der for at hjælpe med alle de spørgsmål du måtte have, så du trygt kommer igennem processen.

Det lyder fantastisk!
Step 04

Du finder din drømmebolig

Vi er der for dig gennem hele processen med at finde din nye bolig. Lige fra du begynder at tænke på din drømmebolig til du vælger den. Vores boligagenter guider dig gennem boligmarkedet og hjælper med at finde de mest realistiske boliger ud fra dine drømme, økonomi og behov.

Hjælp mig med at finde min næste bolig!

Kom tættere på din boligdrøm med Nextkey

Udfyld dine boligønsker.

Du får tilsendt boligmatches.

Du bliver kun matchet med boliger, der lever op til dine boligønsker og krav.

Ingen abonnement. Ingen binding. Ingen betaling.

Skriv dig op - GRATIS     Ring eller skriv til Julie, hvis du har nogen spørgsmål

    Ring eller skriv til os,  tager vi en snak om dine boligdrømme.

    skriv til os på info@nextkey.dkRing til os på 70 60 59 70