Ofte stillede spørgsmål


Hvad tilbyder Nextkey?

Nextkey’s dygtige boligagenter er specialister i at finde den helt rigtige drømmebolig, der passer til netop dine ønsker og behov. Efter du har udfyldt dine boligønsker og krav på vores medlemsportal, får du løbende nøje udvalgte boligtilbud. På den måde skal du kun tage stilling til de muligheder, som allerede opfylder dine behov.

Hvad er en boligagent?

Boligagenten er din guide på boligmarkedet. Efter du har udfyldt dine ønsker og behov, bruger boligagenten sit netværk og erfaring til at finde det rigtige bud på din drømmebolig. Så slipper du for det hårde arbejde og bliver hjulpet igennem hele processen.

Kan I også finde min drømmebolig?

Det vil vi næsten påstå, at vi kan. Hos os bliver du skrevet op, så når den rigtige bolig dukker op, sender vi den direkte til dig.

Hvad koster det mig?

Det er gratis for dig. Det er vigtigt for sælgere og udlejere at tilbyde den rigtige bolig, så derfor tilbyder vi denne ydelse uden beregning til lejere og købere.

Hvilke områder dækker I?

Vi dækker hele Danmark.

Samarbejdspartnere

Partnere

Anmeldelser

”Nextkey og specielt Julie der fra var mig behjælpelig med og finde den rigtige lejlighed til mig. Smilende og imødekommende samt fleksibel på tid må jeg ærligt tilstå, at jeg er ovenud overrasket for den gode service jeg modtog.”

- Rasmus

“Takket være Nextkey kunne min kæreste og jeg endelig få den helt perfekte lejlighed, som vi så længe havde drømt om, med fænomenal service, kvalitet og vores ønsker i fokus var samarbejdet med Nextkey nemt og effektiv, du vil altid være i gode hænder med engageret personale der vil gøre din/jeres boligdrøm til virkelighed. De får selvfølgelig fem ud af fem nøgler!"

- Jeppe & Kia

“Vi har udelukkende haft en god oplevelse hos Nextkey. Laura som fremviste lejligheden var rigtig sød og venlig. Hun fortalte om deres gratis service, hvor de kvit og frit hjælper med boligsøgningen, hvilket er en kæmpe hjælp. Derudover vender de hurtigt tilbage på mail og telefon. Vi har kun gode ting at sige om dem og deres service”.

- Cecilie

Skal vi finde din drømmebolig til dig?

Det er uforpligtende og gratis for dig.

Udfyld vores medlemsprofilen og modtag en række bud på netop din drømmebolig.

 Kontakt os, hvis du har brug for mere information

Ring eller skriv til os,  tager vi en snak om dine boligønsker.

Kontakt osRing til os