Find din næste bolig med Nextkey

FÅ GRATIS HJÆLP!

Vi tager en snak om dine boligønsker og drømme.

For at vi bedst muligt kan hjælpe dig med at finde din næste drømmebolig, så har vi behov for at vide, hvad du drømmer om. Både det praktiske omkring boligen, men også alt det udenom.

Få tilsendt matches

Når vi har et boligmatch til dig, så sender vi det til dig. Vi har en masse boliger i vores kartotek og du får tilsendt 1-3 boliger pr. gang. Det gør hele processen lidt nemmere. I 95 % af sagenresender vi kun forslag ud én gang.

Nøglen til drømmeboligen

Vi arrangerer fremvisningerne og er med dig hele vejen til du modtager nøglerne til din nye lejlighed.

Kom tættere på din boligdrøm med Nextkey

Fortæl os om dine boligønsker.

Du får tilsendt 1-3 boligmatches.

Du får kun tilsendt boliger, der lever op til dine boligønsker og krav.

Ingen abonnement. Ingen binding. Ingen betaling.

Skriv dig op - 100 % GRATIS  Vi mener, at alle fortjener at få opfyldt deres boligdrømme

  Find svaret her

  Nextkey’s dygtige boligagenter er specialister i at finde den helt rigtige drømmebolig, der passer til netop dine ønsker og behov. Efter en indledende samtale får du løbende nøje udvalgte boligtilbud sendt til direkte din indbakke. På den måde skal du kun tage stilling til de muligheder, som allerede opfylder dine behov.

  Din boligagent er din guide på boligmarkedet. Efter en snak om dine ønsker og behov, bruger boligagenten sit netværk og erfaring til at finde det rigtige bud på din drømmebolig. Så slipper du for det hårde arbejde og bliver hjulpet igennem hele processen. Vores boligagenter er alle passionerede for boligmarkedet, følger med i tidens boligtrends og har godt styr på byens forskellige områder.

  Det vil vi næsten påstå, at vi kan. Hos os bliver du skrevet op, så når den rigtige bolig dukker op, sender vi den direkte til dig.

  Vi dækker hele Danmark.

  Det er gratis for dig. Det er vigtigt for sælgere og udlejere at tilbyde den rigtige bolig, så derfor tilbyder vi denne ydelse uden beregning til lejere og købere. Du skal derfor ikke på noget tidspunkt i forbindelse med os indtaste dine kreditkortoplysninger eller bruge din mobilepay.

  Nextkey er ingen af delene. Vi er en bolig-match-service, der lytter til dine boligønsker og krav. Derefter matcher vi dig med de boliger i vores database, som matcher dig og dit liv. Servicen er gratis for dig som lejer eller køber.

  Nej, vi samarbejder også med ejendomsmæglere.

  Vi finder boligerne i vores interne boligkatalog.