Find svaret her

Nextkey’s dygtige boligagenter er specialister i at finde den helt rigtige drømmebolig, der passer til netop dine ønsker og behov. Efter en indledende samtale får du løbende nøje udvalgte boligtilbud sendt til direkte din indbakke. På den måde skal du kun tage stilling til de muligheder, som allerede opfylder dine behov.

Din boligagent er din guide på boligmarkedet. Efter en snak om dine ønsker og behov, bruger boligagenten sit netværk og erfaring til at finde det rigtige bud på din drømmebolig. Så slipper du for det hårde arbejde og bliver hjulpet igennem hele processen. Vores boligagenter er alle passionerede for boligmarkedet, følger med i tidens boligtrends og har godt styr på byens forskellige områder.

Det vil vi næsten påstå, at vi kan. Hos os bliver du skrevet op, så når den rigtige bolig dukker op, sender vi den direkte til dig.

Vi dækker hele Danmark.

Det er gratis for dig. Det er vigtigt for sælgere og udlejere at tilbyde den rigtige bolig, så derfor tilbyder vi denne ydelse uden beregning til lejere og købere. Du skal derfor ikke på noget tidspunkt i forbindelse med os indtaste dine kreditkortoplysninger eller bruge din mobilepay.

Nextkey er ingen af delene. Vi er en bolig-match-service, der lytter til dine boligønsker og krav. Derefter matcher vi dig med de boliger i vores database, som matcher dig og dit liv. Servicen er gratis for dig som lejer eller køber.

Nej, vi samarbejder også med ejendomsmæglere.

Vi finder boligerne i vores interne boligkatalog.

Kom tættere på din boligdrøm med Nextkey

Vi kontakter dig for at høre mere om dine boligønsker.

Du får tilsendt 1-3 boligmatches.

Du får kun tilsendt boliger, der lever op til dine boligønsker og krav.

Ingen abonnement. Ingen binding. Ingen betaling.

Skriv dig op - 100 % GRATIS     Ring eller skriv til Julie, hvis du har nogen spørgsmål

    Ring eller skriv til os,  tager vi en snak om dine boligdrømme.

    skriv til os på info@nextkey.dkRing til os på 70 60 59 70